dilluns, 2 de febrer del 2009

Deures pel 4 de febrer

No aniria gens malament que durant aquesta setmana i abans del pròxim stage de dissabte fèssiu algun test (cooper o apnea) e intentessiu millorar els registres del passat mes de gener. Sobretot els d'apnea que van ser molt fluixos. Envieu-nos els resultats, si us plau.

Pel que fa als deures. Recordem que us vam demanar la vostre valoració personal pel que fa l'stage, pel que fa a les vostres pròpies sensacions, i a cada un dels vostres companys. Què és el que us va agradar de vosaltres i d'ells, el que us va faltar a vosaltres i a ells, si us hi veu sentir bé, si l'equip hi era quan el necesitaveu o era respirant o massa lluny... Tot això!

I si voleu afegir alguna cosa més, com per exemple el que us aniria bé de treballar cara al proper stage, doncs també.

PERÒ! Tot abans de dimecres nit, eh!

Moltes gràcies!

1 comentari:

pegatroles ha dit...

Una proposta que no vaig posar a la meva valoració...
Potser estaria bé buscar un parell de voluntaris o voluntaries per a que gravessin en vídeo els partits, les faltes i les practiques colectives amb l'equip, i que ho fecin dins i fora de l'aigua.
Crec que és molt bo veure't com jugues, com baixes i com entres al disc, però també ho és veure com et coloques i recuperes posicions quan estàs en superfície. Crec que seria una bona manera de millorar el joc colectiu que ens falta tant! Potser ara no hi ha prou temps per a trobar algú, però de cara a properes trobades, i sobre tot, si aconseguim jugar contra l'equip francès, crec que estaria molt bé poder analitzar les imatges. La idea seria que tots dos reporters engeguessin la gravació al mateix moment, per tal de buscar la mateixa jugada al mateix minut i veure-la per dalt i per baix.

Ho escric aquí per si algú coneix als possibles voluntaris. Jo tinc neoprè curt i llarg per deixar... El que no tinc és càmara subaquàtica...

bé, fins dissabte vinent.

Enric