dimarts, 1 de desembre del 2009

Stage Holanda

Responeu si hi coleu anar, si o no.

En principi serà un cap de setmana. S'intentaria aconseguir vols barats, el que vol dir que potser serien 3 o 4 dies, depenent sortida i tornada.

Digueu també el cap de setmana de febrer que us aniria millor.

Salut!

S e r g i

7 comentaris:

pegatroles ha dit...

De moment tinc disponibles els caps de setmana del 13-14, 20-21 i 27-18, tt i que aquest últim hauré treballat el divendres 26 i plegaré de la feina el dissabte 27 a les 7 del matí a Sabadell, per tant hauria d'agafar el vol massa tard... Intentaria canviar la guàrdia.

I a més, tinc la possibilitat d'ocuapr el cap de semana del 13-14, treballant el 14 per poder anar el 17 de Gener a Tolouse. Dieu-me alguna cosa quan abans millor!

Enric.

Jordi ha dit...

Vinga ànims, a veure qui s'apunta que fa molt fred a la meva habitació i com més serem més calentons estarem. Sense més toqueteos del compte, tranquils. Jo crec que la millor data seria sobre el 2on cap de setmana de febrer o així.
Una abraçada i fins aviat,

Jordi

Jordi Llonch ha dit...

De moment a mi el primer m'aniria be, els altres encara no ho se, ja ho diré quan ho sapiga.
Això si, jo hauria de marxar com a molt d'hora divendres tarda, i arribar diumenge, doncs dilluns i divendres he d'anar a l'institut :S
Aviam si aquesta vegada m'ho puc combinar!

Jordi Llonch

Edgar Frigola ha dit...

Jo ho tinc una mica complicat, tinc la Marta a menys de dos mesos de tenir la Ivet. A més ja porta més d'un mes que li van dir que fes repós absolut, ja que sino podria ser que forsessin el part a finals d'any, o sigui que no compteu amb mi per marxar de Catalunya en els pròxims 3 mesos.

Que vagi bé! Ens veiem!!
A10!!

Figa.

Àngel_13 ha dit...

Per mi qualsevol cap de setmana, excepte l'últim que sembla que hi ha un stage de la sele espanyola

Anònim ha dit...

a mi depend que com m'ho puc montar des-de alemanya. En tot cas no el primer.

L

OksubCAT ha dit...

Com que el Campionat d'Autonomies serà el 20/21 de febrer, l'stage a Holanda l'intentarem fer el cap de setmana del 13 i 14 de febrer.
Responeu si podreu o no abans aquí o al Campionat de Catalunya a mi directament.