dimarts, 12 de gener del 2010

Stage 16 i 17 de gener

Hola a tots!
En principi l'stage d'aquest cap de setmana era a l'Alt Empordà, però finalment pel fred que pela, i per no fer moure la gent envà, 1/2 l'stage es farà a Barcelona. Entenc que a la majoria us anirà millor.

- divendres, a la piscina de l'equip del GS Barcelona de St. Adrià del Besos de 20 a 22h (sota l'edifici amb cartell Siemens), on es faran equips i es jugaran uns partits.
Haureu de pagar l'entrada que val 5€.
Quedem a les 19:45 hores, puntuals, i anem entrant.
Haureu de porar material hoquei.
Haurem d'agafar les porteries de GS Barcelona per dissabte, si es pot.

Els que tenim casa a Barcelona o rodalies hauriem de fer lloc per dormir la nit de div-diss als que venen de fora. Els seus responsables són els encarregats de trobar lloc.
Els que veniu de fora haureu de portar sac.

- dissabte, tot el dia a les instal·lacions de la Residència Blume a l'Avda. Paisos Catalans, 12 d'Esplugues de Llobregat. D'11 a 13 hores pavelló. De 13 a 14 hores dinarem. De 14 a 15 hores aula. De 15 a 20 hores piscina.
Quedem a les 10:45 hores, puntuals, ens esperem a l'entrada, peu escales.
Haureu de portar roba d'esport i bambes esportives.
Material hoquei i un disc. Renovar llicència, portar la del 2009 i qui la tingui, la del 2010.
Dinar. Beguda.
Cas català - els gorros de la catalana i pilota de futbol.

- diumenge, només 12 jugadors al Campionat Regional Francès a Toulouse (de 13:00 hores a 19:00 hores). Dissabte es farà la llista.
Quedarem cap a les 8:30 hores aprox.
Heu de portar esmorzar i dinar. Beguda.
Material hoquei.

Avís: els menors d’edat, juniors, hauran de responsabilitzar-se de fer arribar al responsable de l'equip al que pertanyen el consentiment del seu tutor legal complimentat i firmat que l'autoritzi a assitir a les diferents sessions d'stage. I els responsables fer-les arribar per e-mail abans de divendres a oksubcat@gmail.com o donar-me-les a l'stage.

Esperem resposta de totes les persones que rebin aquest mail entre avui i demà a oksubcat@gmail.com. També resposta dels responsables de l'equip a qui pertanyin aquests jugadors, confirmant quins jugadors vindran del seu equip a l'stage.

Enric, reenvia el mail als juniors que creguis i a mi també.
Gràcies a tots. Si sabeu d'algú que he oblidat, reenvieu-li el mail.


S e r g i

4 comentaris:

Jordi Llonch ha dit...

Ei!
Divendres al vespre tinc entreno, i diumenge, en cas de que fos un dels 12 convocats, tinc partit, però dissabte el tinc tot lliure, així que compta amb mi tot el dissabte! Ja parlaré amb l'Enric pel tema desplaçaments i autorització de menors...
Fins aviat!

Ezequiel ha dit...

Hola a todos....
Yo me voy a cagar en todo lo cagable (perdon por la expresion xD). La verdad es que tengo muchisimas ganas de ir pero no va a ser posible para mi. Mi impedimento es el mismo de siempre, el curro... a ver si se me aparece el genio y me hace millonario algun dia.
Saludos a todos, y a pasarlo bien!

Kamilo ha dit...

Nos vemos el viernes!!!!!

pegatroles ha dit...

Jo tampoc podré baixar el divendres, em sap greu. He de tenir cura dels fills perquè la Georgina no arriba fins les 9 del vespre.

Però el dissabte puc venir, i a Toulouse ambé estic disponible.

Ens veiem!

Enric.