dilluns, 11 d’octubre del 2010

Horaris del IX Campionat de Catalunya i el 1er Open Internacional Infantil d'Hoquei Subaquàtic

IX CAMPIONAT DE CATALUNYA 
(Dissabte 16 d'octubre de 2010)
MATÍ i TARDA


L’hora prevista d'arribada en la que han de ser tots els equips és a les 8:00h. Per muntar els 2 camps de joc abans de les 9:00 hores. La reunió de capitans serà doncs a les 9:00 hores.
Horaris dels partits aquí CAMP 1 i CAMP 2
L’últim partit acabarà a les 20:00 hores, per desmuntar, recollir i anar a la Masia Can Feliu on a les 20:45 hores s'hi farà l'entrega de trofeus i posterior sopar.

MATERIAL
GS Barcelona i CAS Català, s’encarregaran de portar les porteries i les bandes per als dos camps fins a la piscina. Com que GSB ja té experiència, ells confeccionaran el camp i diran que es necessita. Amb l'ajuda de Ses Tarraco i Minisub Figueres es muntaran els dos camps.
El GSB2, i GSB3 i SES TARRACO s'encarregaràn de muntar les taules dels àrbitres i els bancs pels canvis.

ARTíCLES DEL CAMPIONAT - L'equip de MINISUB FIGUERES s'encarregarà de fer l'article posterior al Campionat, el més aviat possible, i l'enviaran a oksubcat@gmail.com.


1er OPEN INTERNACIONAL INFANTIL DE CATALUNYA 
(Dissabte 16 d'octubre de 2010)
MIGDIA i TARDA

L'hora d'inici del 1er Open Internacional Infantil de Catalunya iniciarà els seus partits a partir de les 14:00 hores i fins les 19:00 hores aproximadament. Per la qual cosa, caldrà que tots els equips siguin a la piscina no més tard de les 13:30 hores.
Entre les 13:00 hores i les 13:30 hores tindrà lloc la reunió d'entrenadors i capitans.
Horaris dels partits aquí
L’últim partit acabarà a les 19:00 hores, per anar a la Masia Can Feliu on a les 20:45 hores s'hi farà l'entrega de trofeus i posterior sopar.

MOLTES GRÀCIES PER LA VOSTRA COL·LABORACIÓ.