dimecres, 26 de gener del 2011

El GSB al Campionat Europeu de Clubs d’Hoquei Subaquàtic 2011


El pròxim dissabte 29 de gener, de 8 a 21h, la ciutat de Màlaga acollirà per segon any consecutiu a les instal·lacions del “Centro Acuático” de Màlaga el Campionat Europeu de Clubs d’Hoquei Subaquàtic. És la competició Europea més important a la què pot aspirar a participar un Club d’Hoquei Subaquàtic.

Aquest any hi participaran un total de 300 esportistes, entre homes i dones, pertanyents a 23 clubs d’arreu d’Europa, 18 equips masculins i 12 equips femenins. Els millors.



Cal destacar la participació íntegre de l’equip masculí del GSBarcelona actual Campió d’Espanya. I també la participació d’algunes integrants de l’equip femení del GSBarcelona amb l’equip femení representant d’Espanya que participarà al Campionat.

Fins ara quan s’havia participat al Campionat d’Europa de Clubs, s’havia fet amb un combinat espanyol. Principalment era per la impossibilitat de participar amb més equips, doncs el dret a participació es devia fonamentalment al reconeixement del Comitè Mundial d’Activitats Subaquàtiques (CMAS) que valorava el potencial dels equips capaços de dignificar aquesta competició.

El GSB amb els anys s'ha guanyat aquest dret!! Els esforços constants dels seus jugadors i exjugadors i l'experiència adquirida durant tots aquest anys en les seves pròpies competicions de Club o en les què alguns dels seus membres han assolit jugant  internacionalment amb la Selecció Catalana i Espanyola, ara donen els seus fruits.

Entre els altres clubs participants, hi haurà equips de França, Anglaterra, Holanda, Alemanya, Portugal, Turquia, Itàlia, Bèlgica, Eslovènia, Escòcia, etc.

La CMAS, en reconeixement a la bona progressió de l'Hoquei Subaquàtic Espanyol i dels seus equips, la majoria catalans, i sobretot per la bona organització de la Federació Andalusa d'Activitats Subaquàtiques en el passat Campionat, a concedit per segon any consecutiu l'organització de l'edició d'enguany també a la mateixa FAAS, per la qual cosa felicitem.


GSB, MOLTA SORT!!