divendres, 11 de gener del 2013

Torneig dels Pirineus 2013


Hola i bon any a tots!

M'hauria agradat que un equip de Selecció Catalana participés el 2 i 3 de febrer 2013 al Torneig dels Pirineus de Toulouse, tal i com hem fet en els darrers anys.

El temps per inscriure's al bloc i així optar a aquest torneig amb la Selecció va finalitzar el 15 de desembre de 2012.
6 jugadors us hi vau apuntar. Moltes gràcies per participar.

Durant la jornada de La Marató esperava poder enllestir el tema, sobretot amb els que normalament no contesteu, però com sabeu no hi va haver el quorum esperat.
Gairebé un mes més tard cap altre jugador s'hi ha interessat.

Penso que no hi ha prous jugadors per fer un equip que justifiquin la subvenció de la FECDAS per aquest Torneig. I sincerament vist el panorama no veig il·lusió per organitzar-ho.

Els que no us heu apuntat, entenc que no hi voleu participar. I els que sí, podeu enviar un mail als organitzadors per inscriure-us-hi com equip.

Aprofito per comentar que durant el 2012, ha estat freqüent llegir mails on una persona motivada demana ajuda per alguna activitat, i en general aquesta no és corresposta per la majoria.
En anys anteriors també ha passat, ens ha passat a tots.
Potser ara ho podriem justificar pensant que s'organitzen més activitats i no és pot prestar ajuda o assisitir en totes. En part pot ser veritat, però segur que podríem fer més pinya i aportar molt més des de tots els equips.

No és cert que a tots ens agrada jugar a hoquei? I que volem que l'hoquei a Catalunya segueixi endavant? Doncs perquè així sigui es necessita l'ajuda de tothom!

S e r g i

1 comentari:

albert ha dit...

Tens tota la raó Sergi!
És una llàstima!!!
...potser un dels motius és que la gent no entra amb prou regularitat al blog i no s'assabenta de les incripcions.. no se... Però s'en podria parlar la propera vegada que ens reunim els equips catalans.. o si coïncidim en alguna competició varis jugadors..