divendres, 13 de juny del 2008

Minitorneig del Minisub de Figueres

Aquest dissabte 14 de juny, el Minisub de Figueres ha organitzat un triangular amb l'equip de Barcelona 1, i alguns jugadors de la selecció catalana a la Piscina Municipal de Figueres.
Agraïm a l'Ajuntament de Figueres la sessió de la piscina.

Hora de convocatoria: a les 16:15 hores.
Hores d'aigua: de 17:00 a 21:00 hores.

Convocats:
Enric (cas), Gade (cas), Albert (cas), Edgar (cas), Jordi C. (molamola), Dani (molamola), Miquel (molamola), Albert (molamola), Guillaume (tarragona), Adrian (tarragona).

Els convocats teniu temps fins avui per confirmar assistència.

Salut!

7 comentaris:

Dani von Schiller ha dit...

¡Hola sele!

No podré ir al torneo de Figueres. Lo siento mucho. Nos vemos en las finales la semana que viene!

Salve!

Dani (molamola)

Guillaume ha dit...

hola, Bones,
confirmo que vindré, tinc ganas de meter goles !
dema a la tarde ens veiem.

Salutacions

Anònim ha dit...

yyHola!

L'albert i en jordi del mola mola també venim!

Miquel: a que estàs esperant a confirmar?

Jordi.

Miquel ha dit...

Bona tarda a tots,

Sóc en Miquel del Mola Mola. Demà no podré venir al torneig. Ho sento molt.
Disfruteu,

Miquel

albert ha dit...

Buenas!

Sóc l'albert de CAS, em sap greu però jo no podre venir perquè treballo...

Ens veiem a Sabadell!!

pegatroles ha dit...

Catalans...


...Ja som aquí!!

En Gade, en Figa i jo (Enric) vindrem al minitorneig.

Però no tot és tan fàcil. En gade avui celebrava l'aniversari del seu pare o mare o de casats dels dos, no se, però la qüestió és que ens esperarem a que plegui del viatge en globus que tenien programat i calculem que podrem sortir de Sabadell sobre les 4 de la tarda...

Ens sap greu respondre tard i sobre tot arribar tard.

Fins ara!

pegatroles ha dit...

bé, després del campionat, només volia fer un parell de comentaris... Per un cantó agrair la invitació i felicitar a l'equip de Figueres per haver aconseguit la piscina sencera durant tota la tarde...

I pel que fa al partit, volia comentar una mica les sensacions que he rebut o els errors que he detectat a l'equip, partint de la base de que jo no soc cap crac i que no vull ofendre a ningú, doncs ja vaig ser el primer en jugar descolocat durant ben bé un parell d'hores...

Pel que fa a la defensa, tot i que ja se que és una defensa jove en aquest esport, crec que es preocupa poc de recuperar la posició (la diagonal) quan puja a respirar. Des de la banqueta es veu molt clar com els defenses pujen i van apoc a poc recuperant les posicions, i de cop, tots a correr fins a la nostra porteria... L'últim defensa ha d'estar molt ben colocat per mirar d'aturar les escapades. Els relleus a dos van bé si es fan ràpid i són molt seguits. Jo crec que el porter ha d'entrar un pel avans i s'ha de colocar un pel més a prop dels davanters. Avegades passava que l'equip contrari recuperava el disc i tenien mig segón per pensar. Jo crec que la idea és que quan estan rebent el disc, ja hem d'estar a baix per donar un copet al disc i emportar-nos-el. Pel que fa als davanters, exeptuant alguna jugada, no vaig veure que paressin cap canvi de banda. La manera més fàcil d'iniciar un canvi de banda és aprofitar l'estirada de l'equip contrari, robant el disc al davanter i allunyar-nos d'ell cap a la nostra porteria.L'equip contrari està lluny i és força segur, i així ho feia Barcelona¡ (fins i tot davant de la seva porteria ho van fer. Crec que és molt important la lavor del davanter que fa relleus al centre, que estigui molt pendent de la jugada per mirar de trencar aquests canvis. Però més important és que tot l'equip sigui conscient del que està passant i no segueixin el disc, sinó que es coloquin al camp per parar la jugada. Sempre que feine el canvi ens trobabem a tot l'equip descolocat.
Com a Pivot no vaig trobar massa vegades ajudes per fer un passe, i vaig veure varies vegades moltes individualitats. Fer un gol no és mai cosa d'un. Els gol, encara que el marqui una persona, és de tot l'equip. Davanters, davant de la porteria, si us heu girat per protegir un disc i veieu un jugador del vostre equip un pam radera vostre, no intenteu fer-ho tot sols. Desde radera es té una mot bona visió de la jugada i ja estem colocats per anar o tirar endavant. Vaig veure un parell d'oportunitats de gol que es van desaprofitar per no fer un petit passe a un jugador un pel més enraderit. No dic que es facii sempre, només dic que es té millor visió de com està la jugada.

I com no, crec que sou un equip amb molt potencial, però l'actitud de l'equip no la veig gaire unida. Van faltar jugadors (que segur que tenen els seus motius, però van faltar) i donava la sensació de que no importaven gaire els gols en contra.

Falta jugar junts i moure el disc a base de passes. Si voleu guanyar a Vitoria haureu de moure molt el disc i cansar-los.

Doncs res. Espero que no molestin els meus comentaris. Només els escric per tal d'ajudar i de donar un punt de vista desde fora, una impresió... No tot ha estat malament, hi ha hagut jugades bones, però només destaco el dolent per tal de millorar. Si algú vol criticar la meva manera de jugar, o bé corregir algun dels comentaris que he fet estaré agrait!
Molta sort amb el campionat!

Enric.