divendres, 5 de juny del 2009

Convocatòria de 12 jugadors. X Torneig Internacional de Barcelona

Albert Vall - Ens hauràs de demostrar que a Menorca hi fas alguna cosa més que jugar a waterpolo i filmar sargantanes.
Gade - Ens hauràs de demostrar que tens un joc polivalent, i t'atreveixes a fer-t'ho amb quansevol posició.
Figa - Ens hauràs de demostrar tota l'energia que no et treurà dissabte el teu fill, perquè finalment has trobat caaangur.
Enric - Ens hauràs de demostrar que a tu els fills no t'esgoten, perquè ets un boooomber! (de calandari sexi).
Jordi Llonch - Ens hauràs de demostrar que jugar en un equip de grans no t'espanta.
Ezequiel - Ens hauràs de demostrar que vals com a pitxixi, tot i no haver dormit.
Guillaume - Ens hauràs de demostrar perquè el teu Tarragona és el 2on millor equip de Catalunya actualment.
Lluis - Els hauràs de demostrar als de ciutat com penetra l'Ave a la Serra de l'Albera. I sàpiguen com els faràs arribar la L9.
Miguel - Ens hauràs de demostrar que els entrenaments de booomber han fet efecte, i ja t'has refet de l'operació.
Jordi C. - Ens hauràs de demostrar com es deixa la pell 1 home en quatre hores menys de joc. Que no et quedin forces pel boooolo.
Lorenzo - Ens hauràs de demostrar que ja ets tot un veterà. Un prodigi de sang italocatalana.


El Jordi Corona marxarà a les 17h perquè també és un professional del teatre. I l'Ezequiel ve sense haver dormit perquè és un professional dels jocs nocturns. En Jordi Llonch debutarà com a jugador estrella en el CATALANUFUS TEAM, però ens ho ha de confirmar.

De moment no he reservat a ningú pel sopar. Contesteu al bloq els que us hi voldreu quedar a sopar. Estarà molt bé.

Entrenaments
El dilluns 15 de juny ens trobarem a les 21:00 hores a la piscina de Castellar del Vallès per fer un primer entrenament conjunt.
El dijous 18 o 25 de juny (un o l'altre, contesteu al bloq) ens trobarem a les 21:00 hores a la piscina de Figueres per fer un segon entrenament conjunt.

Cal que tingueu bon to físic i recordeu la manera de jugar que tenim. Repasseu apunts i entreneu molt fins el 27!! I haurà molt nivell de joc, i no podem pecar per físic, ni rampes...

Ja us informarem més endavant dels equips i dels horaris dels partits.

Salut!!

8 comentaris:

Ezequiel ha dit...

Hola gente, yo intentare pedir fiesta el vienes 26 (para salir de fiesta y pillarla gorda jajaja, NOOOOO!) para poder dormir bien y darlo todo. Lo que tengo una duda: Sergi, Angel, Jordi M. y alguno mas de la Catalana no los veo convocados... no jugaran? Bueno Sergi supongo que si porque es quien manda los email y los otros??.. Nada mas por ahora, saludos.

OksubCAT ha dit...

Buenas Ezequiel,
No, esta vez Àngel y Jordi van a jugar con el equipo de Barcelona ya que es su torneo. Lo que quiere decir que de momento ya habrá un equipo complicado al que batir. Pues estaran ellos, Marc, Roger y compañia.
Serà muy bueno que te den fiesta y puedas descansar la noche anterior. Así podremos ver todo tu potencial y mejoras, que irá muy bien saber pensando ya en la próxima temporada, que ya aviso será movida.
Espero que te puedas quedar hasta el final del torneo, si no avisa.

TORNB ha dit...

Pel que fa al sopar no comptreu amb mi. Com ja sabeu tinc dos fills...

Això si, espero que us ho passeu molt bé.

Jo fins dimarts vinent no sabré res de si puc venir o no finalment, però tot apunta a que si.

Pel que fa al dijous de Figueres, jo prefereixo el 25, però també hi puc anar el 18.

I pel que fa al dilluns de Castellar seria el 15 i no el 16, que és dimarts. Tot i així, jo el 15 treballo i no hi podré anar, si no va malament, el podriem canviar pel 22?

Entrenieu força!!

Enric.

Guillaume ha dit...

Bien, me alegro que podamos montar un equipo ! Va a ser dificil porque suelen venir equipos fuertes de fuera, y Barcelona tambien lo dara todo para reconquistar el trofeo y terminar la temporada.
Si podemos subir a Castellar con Ezequiel el lunes 15 de junio , pues perfecto.
respecto al entreno en Figueres, no creo que pueda ir la semana de San Joan. Si fuese en Castellar (o en Tarragona) mejor :)

y apuntadme pel sopar !
Fins aviat

Edgar Frigola ha dit...

Pel sopar tampoc compteu amb mi, jo tampoc hi podré anar.

Respecte el entrenos no tinc problemes pel dilluns 15, ni el dilluns 22, ni anteriors com cualsevol dijous. Però respecte al dia 25 no hi podré venir, tinc la dona amb opos el dia 27 i m'haig d'encarregar del Martí.

Apali, ens veiem aviat!!

A10!!

Edgar (Figa)

Jordi Llonch ha dit...

Bones!
ho sento si tardo massa a contestar, però tenia un torneig de volei platja el dia del campionat que he hagut d'anular, parlar am el meu company etc. Però en fi, que compteu amb mi, que tinc moltes ganes de venir i fer un bon paper, i aprendre, que sempre va bé.


Els dies d'entreno, qualsevol dilluns em va bé, els dijous és més complicat perquè tinc entreno de volei, però suposo que si me'n salto un no passarà res, ja em confirmareu els dies.


Al sopar no se si vindré, ho he de consultar.
Això és tot, merci per comptar amb mi.
Fins el 1r dia d'entreno!

OksubCAT ha dit...

Gent!!

Gràcies per contestar els que heu contestat.

Com que l'Enric s'ho ha pogut arreglar i sí vindrà el dilluns 15 a l'entrenament a Castellar, tot queda igual. I el del 25 a Figueres segueix en peu, sigueu puntuals, que com a Castellar també hem de sortir puntuals de la piscina.

Guille, entendré que no pogueu venir a Figueres, perquè us queda lluny, i entre setmana és compliacat. El mateix ens passaria a nosaltres si ho hagués organitzat a Tarragona.
Tan és, intenteu estar el màxim de bé per dilluns i seguir-vos preperant seriosament pel torneig.
(Vaig posar el 25 a Figueres, perquè vaig pensar que potser després del 24 que és festiu,
algú agafava pont, i perquè hi jhaurà altres jugadors de l'equip de veterans que hi vindran a entrenar).

Jordi, és una gran notícia que puguis muntar-t'ho per venir. Em sap greu que coiincidís amb un campionat de volei, i t'agraeixo que hagis prioritzat el hoquei. Ja veuràs que et valdrà la pena.
Per stages posteriors, ja et demanaré que ens ensenyis una mica de vollei... :-)

Figa, un home de tant talent i que guanya tanta pasta, vols dir que no podrà trobar una mery poppins? Bé, t'agreixo que hagis avisat, i com li he dit el Guillaume i l'Ezequiel, vinguis dilluns a reventar.

Lluís, Miguel, Jordi C. i Lorenzo, jo dilluns ja seré a Barcelona, que haig d'atendre la meva fillola. Així que ens trobem directament a la piscina de Castellar. No falleu, perquè ja conto amb vosaltres.

Albert, suposo que a tu ja és molt demanar que vinguis de Menorca, però et demano que contestis els mails... Deixa estar les noeis...

Gadieitor!! Tu com vas amb les teves lesions? Espero que bé. Tu si que vindràs el 25 no? Prometo que la piscina serà oberta...

Salut!!

Eccolo! ha dit...

companys!!
tinc moltes ganes de jugar junts!
Veteran?!?! si soc un nen del hockey...però aixo si amb sang italocatalana!!
fins despres familia!!

L