dilluns, 7 de setembre del 2009

ALETES - Breier vos Legens?

Deixeu els vostres comentaris sobre les aletes aquí, així tothom podrà veure la vostre opinió i ràpidament escriure sobre el tema.

Comparem les noves legends (http://www.bentfishdesign.com/shop/catalog/details?sessid=H4kk7u35HMNbV28YNNwWzqgnwZHyKdmnfrqkLYO5OnXfjV7pp2wg6iv4SweofGJf&shop_param=aid%3D45%26) amb les aletes breier de fibra franceses (http://www.buwh.be/index.php?option=com_content&task=view&id=559&Itemid=127).

Evidentment, que el millor seria tenir-n'he un parell de cada. Però i si no tenim tants eurus, amb quina ens quedem?

4 comentaris:

Àngel_13 ha dit...

Bones. Acabo de tornar de vacances i veig que us ho esteu currant molt amb això de les aletes!! Faig uns quants apunts ràpids:
- ha sortit un nou model de Breier: http://www.hockeysub.com/index.php/blog/newbreier2009
- aquí val la pena remarcar el comentari del Juanjo: "dóna igual quines aletes portis, el que importa és la teva força de cames!"; fixeu-vos com mou ell les Quattro...
- jo tinc les Breier, i abans d'elles les LeaderFins, i estic molt content, sobretot pel fet de que aprofiten molt l'esforç que fas, permetent menys cansament a la llarga (bo en torneigs llargs o de molts partits); la sele francesa campiona del món les porta
- només faig servir les aletes per campionats, mentres que entreno amb les Quattro per poder muscular més
- al Mundial només hi havia un eslové que portés les Legends; vam estar tocant-les i s'assemblen molt a les Ala que ja vam tenir, però potser un pèl més rígides; em fan por perquè algunes ja estaven trencades...
- podeu veure comentaris dels creadors de les Legends a:
http://www.underwaterhockeyworld.com/underwater-hockey-equipment-gear/692-legends-new-fin-born.html

Bé, ens veiem! I a entrenar-se!!

pegatroles ha dit...

A mi em fa cosa comprar-ne unes i que se'm trenquin en dos dies... Algú sap dir-me quines tenen més resistència a trencar-se i que siguin de peu tancat?

Jo fins ara he portat les "alas" i crec que m'han anat molt bé!! De fet repetiria, però ja no les fan... Les que han sortit noves s'hi assemblen molt... Potser pillo aquestes... No se...

Què dificil triar per correu!!!!!

Guillaume ha dit...

Hola a tothom,
aqui a Tarragona hi ha jugadors interessats por les Breier. Pero son molt caras ! Algu sap cuants pagarem (mes o menys de 140 euros ) ? i cuan penseu que las tindrem ? (hi ha un xico d'Argentina aqui, que volia 3 pares d'aletes, que té que tornar alla abans del 15 de novembre)
Merci, fins aviat sota l'aigua !
/guille

Anònim ha dit...

A mi m'encanta las briers,no solo me dan velocidad pero me dan acceleration i son super comodo,signiifica que puedo girar facilmente.
Si son caras pero valen el dinero.
Ok mias son rotas..
i hable con bastante gente que suyas estan rotas tambien.
La mayoria de la gente duran 1 ano o menos.
Una mierda ya lo se!
Probe los legends(protoypes) i son buenas pero pesan mas,la diferencia es mimima.
I sobre todo con el nivel de Hockey(a menos selecio catalan i espanol)no hace falta gastar tanta dinero para un ano de uso.
Yo creo es mejor esperar para los legends,ellas segura duran toda la vida.
Ya le conozco el tio haciendo las i lleva casi un ano preguntando le para los legends i siempre me dice que no estan listas,ese significa un buen producto..
Tambien la piscina de barcelona tiene poco profundidad i es mala para las fibres.
Bueno yo voy a intentar reglar esas fibre que son rotas,entonces si algiuen tiene fibres rotas,ya te cuento como va..
Venga,nos vemos i forca las piernas..

Steve