dilluns, 26 de març del 2012

Paraules de Capità


Pels anys que han passat..., pel que ha costat..., i per com ho hem aconseguit...
Per tots els jugadors que han lluitat per fer crèixer aquesta Selecció.
Al bon relleu generacional..., per l'aportació dels juniors Sub-19 de Catalunya, i els novells que s'inicien amb ganes d'aprendre i aprendre competint.
Per l'aportació de tots els clubs catalans, amb els vostres entrenaments diaris.
Des dels records del Laurent Alquier, quan s'anava a Toulouse buscant l'experiència i somiant en jugar a la divisió Top, als llarguíssims stages de Selecció Catalana, a la intel•ligència tàctica de l'Àngel, al sal qualitatiu que ens han aportat en Juanjo i la Nati aquests darrers anys.
La importància de recollir tots aquests valors per ensenyar a la canalla que puja a l'ISB, al Kokimuxu, a les Anxovetes de l'Empordà...; El futur.
Pels que han posat el seu granet de sorra, pels que encara el posen, i pels que ho comencen a fer.
Moltes gràcies!

Jordi Matas (capità de la Selecció Catalana) - "S'ha suat molt per guanyar aquest Torneig, i hem de ser conscients del què hem aconseguit. És molt important saber gaudir d’aquesta victòria".

En aquest vídeo es recullen les paraules del Jordi, post final contra Rennes, expressant tot això:
Un magnífic moment íntim, que val la pena de compartir.
Vídeo gravat per l'Àngel López, centre i Vice-capità de la Selecció Catalana.


En aquest vídeo la Selecció Catalana marca un golàs. És un bon exemple per destacar l'empenta, l'esforç, la perseverança i el treball d'equip i joc col·lectiu que s'ha seguit en tot moment durant aquest Torneig. L'Àngel es queda sense gorro després de currar-s'ho moltíssim i l'Àmar Sarmiento recupera el disc i fa un explosió bestial de 3/4 de camp, a l'estil Juanjo i Àlex A.!


En aquest vídeo, moment de concentració previ a la final. Crit anímic; Catalunya juga? bé...!!!


En aquest vídeo, intensitat i bona presió, per acabar marcant.


En aquest vídeo, contraatac de Renne i gol. Brutal sprint d'en Carlos Rodríguez per frenar-lo. Ho aconsegueix però ells també presionen i acaven marcant..


Vídeos de Mireia Vila i Àngel López