dilluns, 21 de novembre del 2016

Crònica del 15è Campionat de Catalunya


El passat dissabte 19 de novembre de 2016 es va celebrar el 15è campionat de Catalunya d'hoquei subaquàtic. La piscina interior de 50 m de les piscines Carles Ibars (complex esportiu Can Llonch) del Club Natació Sabadell va acollir, com ja és tradició, l'edició d'enguany. L'organització d'aquest campionat va venir de la mà de la Federació Catalana d'Activitats Subaquàtiques i de l'equip d'hoquei subaquàtic Cas Català de Sabadell.






Cinc equips en la categoria absoluta i tres en la categoria infantil es van donar cita en una jornada que va transcórrer, com és habitual, en mig del bon ambient entre tots els equips participants. Després d'un enfrontament de tots contra tots i les finals de les respectives categories, la classificació va quedar conformada de la següent manera: L'equip amfitrió Cas Català de Sabadell va quedar en la cinquena posició de la categoria absoluta, per darrere de l'ISB A de Barcelona, que van quedar en quarts. La tercera posició va ser pel combinat format pel SES Tarraco i part de l'equip convidat de Vitòria. En segona posició va quedar l'equip de Barcelona ISB 1. El GEAS de l'Empordà es va proclamar campió d'aquest Campionat. Pel que fa a la categoria infantil/juvenil, l'equip Anxovetes de l'Empordà va quedar en tercera posició, per darrere de l'equip convidat Daulphy Club Perpignan, que van quedar segons. Els campions d'aquesta categoria va ser l'equip ISB Alfa de Barcelona.


Cal agrair la participació del grup Cobega que va patrocinar aquest acte amb begudes Powerade per a tots els esportistes. Gràcies també a Ferrero Iberica i Kinder, que va proporcionar dolços per a tots els participants i els trofeus de la categoria infantil. A més, es va comptar amb la presència de Bbosi, dissenyadors i fabricants de banyadors d'hoquei subaquàtic i d'altres esports d'aigua. Especial menció mereixen també els voluntaris (en Jordi, l'Adrià, la Sara, l'Andrea, la Paula i en Jose fent de submarinista) que van ajudar l'organització del campionat i la bona disposició del Club Natació Sabadell i el seu personal per acollir aquest esdeveniment esportiu tan assenyalat en el calendari de l'hoquei subaquàtic.

Voluntaris (l'Adrià, en Jordi, la Sara, la Paula i l'Andrea)







Article per José Carlos Muñoz Lasala, de l'equip Cas Català de Sabadell.