dimarts, 15 de novembre del 2016

Organització XV Campionat de Catalunya


Dia: Dissabte 19 de novembre del 2016.
Hora d'arribada: 10:30h.
Hora finalització: 20:00h.

Lloc: Piscina interior de 50 metres del Club Natació Sabadell (Can LLong) del c/ Budapest nº1, de Sabadell.

NOVETAT ENTRADA: Els equips per accedir a la piscina ho faran acompanyats d'un voluntari de l'organització. Aquest els guiarà fins els vestidors, per la qual cosa els equips hauran d'estar complets i esperar a fora fins que se'ls demani. (Hora entrada 10:40)
Per accedir a la piscina caldrà ensenyar aquesta ENTRADA a la recepció del Club. Es pot mostrar des del mòbil. És imprescindible fer arribar també als acompanyats i/o coneguts.

A les 11:00 hores s'haurà de muntar el camp de joc a la banda del marcador. El primer partit hauria de començar puntualment a les 11:30 hores.

Reunió de capitans categoria absoluta: A les 10:45 hores.
Reunió de capitans categoria  infantil: A les 12:00 hores.

Si hi ha necessitat de modificar les inscripcions dels equips participants es podrà fer des de les 11:00 hores a les 11:15 hores. Els responsables dels equips caldrà que portin un parell de fulls amb l'inscripció impresa i modificada.
Caldrà que també es presentin els LOPD originals amb la fotocòpia del DNI de tots els jugadors que no ho han presentat els darrers anys.

Horaris dels partits (aquí)
Si es detectat cap error en els horaris, comuniqueu-ho el més aviat possible, gràcies.

Entrega de trofeus: A la piscina, a la finalització de tots els partits.

BOTIGA BBOSI: Hi haurà una botiga de material Bbosi a la piscina! I a més a més Bbosi està dissenyant el nou banyador de les Seleccións Catalanes d'Hoquei Subaquàtic per commemorar els 20 anys d'Hoquei Subaquàtic a Catalunya.
Aprofitant l'oportunitat que ofereix el Campionat, tots els jugadors presents i no presents (dir-ho algun company) que el vulguin, caldrà que diguin als voluntaris el nom i club al que pertanyen, i la talla de banyador Bbosi necessaria, perquè en prenguin nota.

ELS VOLUNTARIS: L'Andrea, la Sara, la Paula, l'Adrià i en Jordi, són els voluntaris que ens ajudaran durant tot el campionat i rebran i acompanyaran a cada equip des de l'entrada de les instal·lacions als vestidors. I en Jose, es el voluntari que farà la gravació subaquàtica d'alguns partits.
Caldrà mimar-los i cuidar-los molt!!

És necessària l’ajuda de tots els equips per un bon desenvolupament del Campionat. És per això que a continuació s'han definit unes tasques concretes per cada equip.

TOT EL MATERIAL CALDRÀ QUE SIGUI A LA PISCINA A LES 10:30h.

ISB
Facilitar/portar material: marcadors, botzines amb bateries carregades i/o pals per si fallen les botzines, bandes d’acer inoxidable amb els pesos de plom que eviten el desplaçament, i discs. Rollo cable elèctric.
Material àrbitres: Guants (4), samarretes (4), casquets vermells (4).
Muntar marcador/crono.

CASCATALÀ
Facilitar que el cotxe carregat amb el material pugui entrar pel passadís lateral de la piscina, i entrar el material per la porta (com l'any passat, parlar amb la piscina).
Caldrà que porteu les vostres porteries al Campionat.
Posar taula arbitral, 2 cadires/taula, banquetes. (Parlar amb la piscina perquè ens ho facilitin).
Confeccionar camp de joc.
Càmeres: Muntar sistema càmeres i estar pendents de la visualització dels partits per la pantalla marcador.
Article i fotografies post Campionat (dilluns 21 max.).

GEAS DE L'EMPORDÀ
Ser a les 10:15 hores a la piscina per descarregar material i muntar el camp de joc.
També caldrà que us feu càrrec de desmuntar els camps i tornar a guardar el material al cotxe a la finalització del Campionat.

SES TARRACO
Ser a les 10:15 hores a la piscina per ajudar a descarregar material i muntar els camps.
També caldrà que us feu càrrec de desmuntar els camps i tornar a guardar el material al cotxe a la finalització del Campionat.

MOLTES GRÀCIES A TOTS!!