dijous, 20 de març del 2008

Torneig de TOULOUSE

El cap de setmana del 19 i 20 d’Abril de 2008, la Selecció Catalana té un nou repte, el Torneig de Toulouse.

Dirigit a tots els que vau ser seleccionats pel primer stage: els que sapigueu que NO us va bé ser seleccionats per venir a jugar a Toulouse, contesteu al bloc el més aviat possible i abans del 31 de març. A principis d’abril es farà pública llista de seleccionats.

Moltes gràcies.

6 comentaris:

Jordi ha dit...

Em sap greu començar a escriure per dir que no podré anar a Toulusse aquest any, però ho tinc molt complicat fins a mitjans de maig. Salut i a entrenar força.

pegatroles ha dit...

La meva intenció és la de venir. Tot i així primer m'he de mirar com ho tinc a la feina. Espero no faltar!

Enric.

Àngel_13 ha dit...

Bones. Em sap greu però jo no hi podré anar. Espero que la gent s'animi perquè és un bon torneig!!

Edgar Frigola ha dit...

Jo tampoc crec que pugui venir. Seria genial anar-hi, ja vaig veure videos de partits de l'any passat y eren força interessants. Com també la profunditat de la piscina, algo a tenir en compte.

Figa (Edgar)

pegatroles ha dit...

Finalment no hi puc anar. I em sap greu veure que faltarà tanta gent.. Tot i així espero que sigueu prous per fer com a mínim un equip! A més, al campionat d'autonomies d'aquest any ha quedat clar que ens falta entrenar molt, individualment, i com equip, i aquesta és una molt bona oportunitat per aprendre a jugar junts, i per aprendre individualment. I la proifunditat ajuda a aprendre a llegir el joc, doncs has de saber intuir cap on pot anar la jugada per fer apnees profitoses.

Per cert, jo també faria que la gent que si que hi pot anar confirmi, doncs pot ser que part dels que no hi podem anar, no diguin res. Així es veurà quí va i qui no..

Però està en mans dels selecionadors.

Una salutació per tothom!

Ens veiem!

Enric.

Gade ha dit...

Bones a tots,

He estat esperant per dir alguna cosa, perquè no tenia clar si finalment podria venir a no a Touluse... Finalment no podrà ser, i em sap greu perquè sé que ho dic amb poca antelació, i és un bon torneig per anar (l'any passat vaig flipar amb la profunditat...)

En fi, espero no fer-vos anar malament, però no he pogut convinar-m'ho per venir.

Fins ara!!
Gade