dilluns, 12 de gener del 2009

Deures pel 16 GENER. Deures pel 18 GENER

Moltes gràcies a tots els que ja heu enviat les valoracions. Els que encara us falten penseu-hi abans de divendres 16.

A part de la valoració personal i la valoració de l'stage i/o tot el que volgueu expresar, també esperem de tots, els que vau i no vau assistir a l'stage:

- els resultats del test cooper crol
- els resultats del test cooper cames
- test d'apnea 7'

Tots fets aquesta setmana i enviats com a tard el diumenge 18 de gener al mail. Els que vau venir ja ho sabieu, i els que no doncs confiavem en que us ho diguessin, però per si de cas, ho diem ara.

Gràcies de nou!!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

De moment hem fet un parell de tests, al de 7' d'apnea vaig acabar-ne 17 i ahir al Cooper cames 950m, sembla que els 1000 en cames encara es resisteixen.

Ànims a tothom i fer les proves, que en conjunt acaben representant de manera general l'estat de forma de cadascú. Moltes vegades comparant-les amb les nostres pròpies proves d'anys anteriors, no sempre és significatiu que ens comparem amb companys.

Salut i fins aviat

Ezequiel ha dit...

Hola gente, yo hice 2 test el jueves, el de cooper crol hice 900 metros, contando con que me descuente de alguna ida y vuelta... en fin que no se si es 850, 900 o 950. Y el de apnea de 7' hice 13,5 piscinas. Y el de aletas solas no me dio tiempo, lunes, martes y miercoles no pude entrenar mucho, (solo el martes y poco rato).
Salu2, me voy a darle al antebrazo.
http://es.youtube.com/watch?v=66q4fy_qr9s&translated=1