dimecres, 7 de gener del 2009

Llicència federativa FECDAS i revisió mèdica 2009

Recordem!!
la majoria de nosaltres cada inici d’any hem de pensar a renovar la llicència federativa als nostres respectius clubs (excepte GSBarcelona que la renoven cada setembre).
També sereu coneixedors que des de l’any passat per a tots és obligat i indispensable per poder jugar en un torneig o campionat espanyol, un certificat mèdic anual i personal.
Nota: (O l'original o una fotocòpia s'ha de presentar aquest mes de gener a la FEDAS. Informeu-vos!!)

Demanem!!
per l'stage del dia 10 de gener, a les 13:00 hores. Que ens ensenyeu la llicència federativa 2008.
per l’stage del dia 31 de gener, a les 13:00 hores. Que ens ensenyeu la nova llicència federativa 2009 i ens entregueu una fotocòpia, no cal a color, de la revisió mèdica (que ens quedarem).

Avisem!!
perquè en quedi constància.
- qui no porti totes dues coses el 31 de gener i no tingui una causa justificada, sentin-t'ho, no podrà assistir a l’stage, assumint l’interessat que això pot comportar quedar exclòs de la convocatoria pel campionat d’autonomies 2009.
- qui no pugui venir a l’stage (entenent que ja és s'ha avisat amb la suficient antelació), igualment haurà de fer arribar totes dues coses el mateix 31 de gener a través d’un company, i avisant previamament. Si no és rebut, ni justificat, l'efecte serà el mateix que en el cas anterior.